Naše podjetje je nastalo leta 1994 iz družinskega podjetja Klobučarstvo Sevšek, katerega začetki segajo v leto 1967 in se je 35 let ukvarjalo z izdelovanjem najrazličnejših tekstilnih izdelkov, s poudarkom na pokrivalih in delovnih oblačilih. Specializirali smo se za izdelovanje delovnih oblačil iz vrhunskih materialov in estetskih designov.

Dejstvo je, da so v zadnjem času delovna oblačila doživela veliko sprememb, saj se varnosti na delovnem mestu posveča vse več pozornosti. Skrb za varnost zaposlenih in njihovo zdravje ter udobnost se tako spet postavlja v ospredje. Tako so časi klasičnih modrih delovnih oblek nepreklicno preteklost, saj so tudi Slovenska podjetja spoznala prednosti sodobnih delovnih oblačil, ki jih na podlagi izkušenj, pridobljenih v nenehnem stiku z delavci, izdelujemo v našem podjetju.

Trend posodabljanja je viden predvsem v uporabi najkvalitetnejših materialov in upoštevanju prijetnega ter estetskega videza in udobnosti oblačil. Pomembno je tudi to, da je funkcionalno in lepo delovno oblačilo opremljeno z logotipom podjetja zelo dobra in brezplačna reklama za vaše podjetje.

(C)2015 KIMMY oblačila za delo, Miro Sevšek s.p. - Vse pravice pridržane - Agencija 5ka